lauantai 12. kesäkuuta 2021

Sunnuntain vaalipäivä lähestyy - vaalityötä tehty 153%sti

Olen tehnyt vaalityötä 153% tosissani. Esitteitä on jaettu jalat hellänä, Kokoomuksen teltoilla telttailtu, ajatuksia vaihdettu ja aseteltu teksteiksi, viesteihin vastailtu ja niitä lähetelty.

Jos asut Vantaalla ja etsit vielä sopivaa ehdokasta, sujauta minulle viestiä esimerkiksi messengerissä tai soita/tekstaa 050 345 9880, niin pohditaan, kohtaavatko ajatukset. Lisätietoja minusta löytyy myös osoitteesta www.facebook.com/vantaa.helen.josefsson
Lämmin kiitos vielä tutuille ja tuntemattomille tsempeistä!
Erityiskiitos esimiehelleni, kansanedustaja Antti Häkkäselle kannustuksesta. 💪🔥


Valtuutetuksi pääseminen vaatii paljon ääniä - ja joka ikisen annetun äänen merkitystä ei voi liikaa korostaa.
Kuitenkin - äänestit ketä tahansa, niin äänestä. Se on tärkeintä. Ajattelen niin, että aina ei ehdokkaan kanssa tarvitse tietenkään olla kaikista yksityiskohdista samaa mieltä, mutta tärkeimmät arvot voivat silti yhdistää - ja sillä on valtavan iso merkitys.
Joku joskus sanoi hyvin, että ehdokkaaksi on hyvä valita sellainen, jolle uskaltaisi antaa kotinsa avaimet. Mielestäni se on aika osuvasti sanottu. Lisäisin siihen tosin myös seuraavat sanat: "On hyvä valita sellainen, jolle uskaltaisit antaa kotisi, työpaikkasi tai yrityksesi avaimet - tai kenet voisit pyytää huolehtimaan hetken läheisestäsi - esimerkiksi lapsestasi tai ikääntyvästä vanhemmastasi."
Kyse on isossa kuvassa arvoista ja luottamuksesta, ei yksittäisistä vaalikoneiden ääripää-vastausvaihtoehdoista.
Toivon luottamustasi. Jos haluat vielä auttaa, niin sen voi tehdä vinkkaamalla vantaalaisille ystäville ja tuttaville ehdokkaasta nro 153, joka haluaisi varavaltuutetun paikalta valtuustoon.
Jos harkitset äänestäväsi minua, vastaan sunnuntainakin ainakin klo 18 asti tasaisin väliajoin mm. meseviesteihin jos on jotain mistä haluaisit keskustella ennen äänestyspäätöstäsi. Ja mikä tärkeintä - olen tavoitettavissa myös vaalien välissä.
Kiitos vielä kerran kaikesta tuesta ja kannustuksesta jota olen saanut, sekä kiitokset kanssaehdokkaille. Teidän kanssanne on ollut hauskaa! Kokoomukselle toivon erinomaista ja muille puolueille maltillista menestystä. 😄
--------
Vaalipäivänä äänestyspaikat ovat avoinna klo 9-20. Äänestyspaikkasi voit tarkistaa osoitteesta
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti