keskiviikko 9. kesäkuuta 2021

Sanon ei ruuhkamaksuille ja kuntaveron korottamiselle - ja kyllä arkea helpottaville ja ahkeruuteen kannustaville ratkaisuille.

Haluan, että nyt Vantaalla kasvavat lapset ja heidän perheensä pärjäävät taloudellisesti ja voivat aiempaa paremmin.

Haluaisin että nämä lapset, joiden joukossa on myös tulevaisuuden päättäjiä, pääsevät itse kaupungintalolla istuessaan helpompien kuntapoliittisten kysymysten ääreen, kuin mitä lähitulevaisuudessa todennäköisesti on edessä.

Tästä syystä kaupungin pitää olla myös perheystävällinen. Päiväkotipaikkoja pitää olla riittävästi ja lähellä kotia. Haluan, että arki on sujuvaa ja turvallista. Haluan, että vantaalaisilla olisi nykyistä paremmat mahdollisuudet pärjätä omilla tuloillaan. Näiden tavoitteiden eteen teen töitä.

Siksi sanon ei ruuhkamaksulle ja kuntaveron korotuksille. Sanon kyllä arkea helpottaville sekä ahkeruuteen, työhön, yrittäjyyteen ja yhteisöllisyyteen kannustaville ratkaisuille.

Vantaa tarvitsee työikäisiä, -kykyisiä ja -haluisia asukkaita lisää, jotta saadaan enemmän verotuloja ja kulut katettua entistä paremmin. Lähtökohtana ihan kaikkialla Suomessa pitäisi olla se, että ihminen kantaa vastuun itsestään ja perheestään. Jos ei pysty, niin yhteiskunnan toki pitäisi ottaa koppia ja auttaa jaloilleen, mutta työn tekemisen ja eteenpäin ponnistelemisen pitäisi olla aina kannattavampaa ja houkuttelevampaa kuin sohvalle jääminen - ihan kaikkien kohdalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti